Fetišifotode lagedale toomise eest poja tapnud isa saadeti aastakümneteks trellide taha

Elu24
Copy
Mark Redwine kohtus.
Mark Redwine kohtus. Foto: AP/Scanpix

Poiss avastas isa fotod, kus viimane oli aluspesus ning sõi mähkmetest väljaheiteid. Kättemaksuks isa tappis ta. Ema sõnul võiks mees vanglas surra, vahendab USA meedia.

Eelmisel reedel sai lahenduse aastatetagune juhtum, kus isa tappis omaenda poja. Räige taustaga veretöö karistuseks määras Colorado osariigi kohus mehele 48 aastat vanglatrellide taga.

Uurimine selgitas välja, et praegu 60-aastane Mark Redwine mõrvas oma poja Dylani 2012. aastal. Kuigi varemalt veokijuhina töötanud mehe kuritegu oli äärmiselt julm ning ta seda ka ei kahetsenud, plaanivad kaitsjad otususe edasi kaevata.

«Mul on raske meenutada ühtegi süüdimõistetut, kes tehtu osas nii vähe kahetsust oleks ilmutanud,» sõnas kohtunik Jeffrey Wilson süüalusele. «Kogukonda peab sinu eest kaitsma ning me peame su pikaks ajaks ühiskonnast eraldama.»

Uskumatu taust

Kuigi 13-aastasena tapetud poisi ema sõnul ei korva kaotust miski, on ta karistusega rahul. «Vähemalt on lootust, et ta ei saa välja. Loodetavasti sureb ta vanglas,» sõnas naine Marki saatust kommenteerides.

Süüdimõistetu on praegu 60-aastane. Seepärast võib oletada, et ema soov läheb täide. Dylani jäänused leiti aasta peale kadumist mõne kilomeetri kauguselt isa kodust. Kaitsjate väitel võis isa vihanud poiss majast ära põgeneda ning puuma kätte sattuda.

Süüdimõistva otsuse järgi oli isa «kätte maksnud» aga selle eest, et poiss avastas Marki räiged fetišifotod, kus mees oli naiste aluspesus ning sõi mähkmetest väljaheiteid. Dylan oli jälestusväärsete piltide kohta isalt aru pärida üritanud. See vallandas Marki raevu, mis sai pojale saatuslikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles