JALUSTRABAV Megan Fox ja Kourtney Kardashian viskasid rinnahoidjad seljast

Elu24
Copy
Megan Fox ja Kourtney Kardashian MTV muusikaauhindadel.
Megan Fox ja Kourtney Kardashian MTV muusikaauhindadel. Foto: ANGELA WEISS/Scanpix

Näitleja Megan Fox (35) ja tõsielustaar Kourtney Kardashian (42) poseerisid Kim Kardashiani moebrändi SKIMS vallatutel reklaamfotodel. 

Kaunitarid tõmbasid pildistamise tarvis selga eri värvides pesu, haarasid kätte roosid ning nosisid samal ajal kirsse ja õunu. Pildid on kogunud vaid loetud tundidega miljoneid meeldimisi. «Legendid,» kommenteeriti jäädvustuse all. «Ebareaalselt kaunid naised,» kirjutati veel.

Megani ja Kourtney muusikutest kaaslased on head sõbrad ja paistab, et ka naistest on saanud aja jooksul suured sõbrannad. Neljakesi koos on neid nähtud ka näiteks UFC matšidel. Täiuslik kombo topeltkohtinguteks, või mis? 

Megan ja Kourtney juhatasid muuseas üheskoos MTV videoauhindade galal sisse oma kallimad Machine Gun Kelly ja Travis Barkeri. «Ma olen järgmise esineja suur fänn ja ma olen teda vaadanud arenemas mitte ainult artistina, vaid ka inimesena,» sõnas Megan laval. «Ma olen ka suur fänn ja ma arvan, et see mees on superkuum!» sõnas Kourtney ja kutsus muusikud lavale. Mehed tõid rahvani ütlemata raju etteaste. Vaata ka SIIT!

Auhinnaõhtul poseeriti kallimatega ka musifotodel, mis tehti ei kuskil mujal kui – tualetis?

Vaata reklaamfotosid allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles