«Kodu keset linna» sisekujundaja Mati hakkab Niina peigmeheks

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Veinmann ja Piret Simson sarjast «Kodu keset linna»
Martin Veinmann ja Piret Simson sarjast «Kodu keset linna» Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

TV3 argiõhtusarja «Kodu keset linna» üha intrigeerivamat süžeed vürtsitab veelgi tegelane Mati, kes päästab koduabilise Niina delikaatsest olukorrast.

Nimelt nõustub Mati, kes on Laura kaaslane, teesklema Niina peigmeest, et Sirje kahtlused hajutada, kuna tegelikkuses naudib Niina hoopis Sirje austaja Ervini lähedust. Niina ja Mati viib omakorda kokku Sten, vahendab TV3.

«Sisekujundaja Mati on tõepoolest see päästja, kes Niinale õigel ajal appi tuleb,» selgitab koomiliselt keerukat suhteteemat stsenarist Kerttu Rakke, kirjeldades Matit kui tõelist aktivisti, kel on kogu aeg miskit teha.

Rakke meelest on õnnestunud ka näitleja valik – Matina astub üles Uku Uusberg. «Tõtt-öelda sai Mati roll vastu võetud tänu sõber Indrek Ojarile, kes kiitis sarja meeskonda ja mõnusat töömeeleolu,» märkis Uusberg, lisades muheledes, et kogu asja mõte ongi sõpradega koos mängides lustida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles