Strippar-Marco: koerad armastavad mu kannikaid...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar Marco kannab sel hooajal rebaseid
Strippar Marco kannab sel hooajal rebaseid Foto: Lugejapilt

Guudi seksuaalhaussi viljeleva Strippar-Marco moelemmikuks sel talvel on rebasenahad. Staarstrippar armastab küll loomi, kuid vahel on tal probleeme siiski koertega.

Marco, räägi meile palun oma uuest uhkest rebasefetišist

Mul on üks lemmikmantel, mida kasutan esinemistel. See on kallist nahast. Talveks vajas see pisut  täiendust ning kuna mul on parasjagu  teoksil ka uus muusikavideo, siis oli vaja miskit eriti luksuslikku. Saingi rebased  soodsa hinnaga ühest Tartu köösneriärist.

Pildilt on näha, et oled mantli all paljas?

Sel päeval oli minu uue muusikavideo filmimine ja mantli all olid mul tõesti vaid bokserid.

Miks just rebased kaunistavad sinu lemmikmantlit?

Sest ma armastan loomi! Ei, ma valetan... Koeri ma vihkan! Nad armastavad mu kannikaid...

Sul on ka väga uhke hõberebasemüts?

Müts maksis 160 eurot, aga müüja avastas: "Et issand, te oletee ju see strippar!" ja siis tegi mütsi mulle 130 euroga! See on ostetud Tallinna vanalinna karusnahapoest.

Kas sul loomakaitsjatega pole probleeme olnud?

Paar aastat tagasi lähenes mulle üks noormees. Mul oli seljas mägikitsenahast dubljonka ja ta küsis vihaselt, et miks ma surnuid loomi kannan.

Mina omakorda vaatasin ta kingi ja nägin kohe, et tal on täisnahast kingad. Ütlesin talle, et mis sa õiendad, sul kingad ju täisnahast! Selle peale ta lahkus nina norus.

Mis teema sul karusnahkadega üldiselt on?

Rebasenahad on selle sügis-talve suur trend. Tegelikult mulle meeldib väga üks suur ilvese nahk...   Käpad ja pea on ka otsas ja kõik kokku maksab 350 eurot. Praegu ei raatsinud veel seda osta, aga ma teen kõvasti selle hankimiseks hetkel tööd.

Räägi pisut ka oma uuest muusikavideost

Minu uus muusikavideo valmib märtsi lõpuks ja selge on see, et ma päris tavaliste riietega oma videosid teha ei armasta. Muidu oleks mul endal ja ka teil neid jube igav vaadata.

Ma olen tähemärgilt veevalaja ja see tähendab, et mul on hea kujutlusvõime. Need loomad tegelikult elavad minu seljas...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles