EKSKLUSIIVNE KLÕPS Vaata Elisa Kolgi Saint-Tropez' puhkusepilti, mida kuskil mujal ei näe

Elu24
Copy

Laulja Elisa Kolk naudib praegu ärimehest kallima Indrek Rahumaaga kuuma Saint-Tropez' suve. Reisist on Kolk jaganud ohtralt pilte Instagramis, kuid ühte puhkusepilti jagab ta eksklusiivselt ka Elu24 lugejatega.

Laulja Elisa Kolgil on Instagramis üle 30 000 fänni, kellega ta on viimastel päevadel jaganud mitmeid reisipilte. Nädala ajaga on ta jõudnud Saksamaale, Itaaliasse ja Prantsusmaale ning lõõgastub praegu Saint-Tropez's. Viimases tähistab Kolk 14. juulil ka oma sünnipäeva.

«Parim aeg koos kallimaga,» kirjutas Kolk pühapäeval Instagrami-lugudes. 

Paar tundi hiljem postitas ta oma Instagrami kontole ka bikiinipildi. «Ma tavaliselt üldse ei postita bikiinipilte, aga see suvi siin Saint-Tropez's on niiiii kuum,» kirjutas ta postituse juurde.

Umbes tunniga Instagramis üle 200 meeldimise kogunud pilt jäi Elu24-le silma, kuid nüüd seda laulja kontol enam ei ole. «Lihtsalt vaatasin üldmuljet profiilil ja võtsin maha,» põhjendas Kolk Elu24-le. 

Laulja oli aga nõus puhkusepilti siiski Elu24-ga jagama. «Ma ei postita väga selliseid pilte, aga siin on tõesti väga kuum ja imeline suvi. Käin niimoodi ringi nii palju kui võimalik,» tunnistas Kolk. 

Vaata eksklusiivset pilti SIIN:

Laulja Elisa Kolk naudib Saint-Tropez' suve.
Laulja Elisa Kolk naudib Saint-Tropez' suve. Foto: Elisa Kolk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles