EDU ⟩ Uudo Sepp on koduotsingul: vajan nüüd teie abi!

Joanna Juuse
, Reporter-toimetaja
Copy
Uudo Sepp.
Uudo Sepp. Foto: Sille Annuk / Postimees

Uudo Sepp teatas eile ühismeedias, et otsib omale Tallinnas uut pesa ja vaatab üle kõik pakkumised. Küll aga on lauljal mõned eelistused. 

Pühapäeval teatas Uudo Sepp Facebookis korteriotsingust. «Hei sõbrad! Vajan nüüd teie abi!» kirjutab Sepp. Muusiku sõnul otsib ta avarat ühe- kuni kahetoalist korterit, mis oleks ühtlasi mõistliku hinnaga.

Samuti on Uudo jaoks oluline, et korter ei asuks südalinnast väga kaugel, mistõttu on eelistatud asukohad kesklinn, Kristiine, Põhja-Tallinn ja Mustamäe. Küll aga lubas laulja kõik pakkumised üle vaadata!

«Olen hooliv ja korda armastav. Ei suitseta. Olen sportlik ja aktiivne noor aktivist, kes vajab kodu, kus ennast hetkeks ka välja lülitada,» kirjutab Uudo lootusrikkalt. Pakkumisi ootab Uudo avasüli oma Facebooki või meilile uudosepp@gmail.com. «Jagamine oleks suureks abiks kallid sõbrad?,» kirjutab Uudo ja lisab nii muuseas, et nokitseb parasjagu ka uue singli kallal. 

«Pakkumisi tuleb, kuid veel midagi kindlat pole silma jäänud,» kommenteeris Uudo Elu24-le. Soovime Uudole edu uue kodu otsingul! 

Hei sõbrad!? Vajan nüüd teie abi! :) Olen otsimas endale uut pikaajalist üürikorterit Tallinnas. Korter võiks olla...

Posted by Uudo Sepp on Pühapäev, 25. aprill 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles