OnlyFansi kõige kuumem kaup? Äsja täisealiseks saanud USA räppar püstitas võimsa rekordi

Getter Trumsi
, Reporter-toimetaja
Copy
USA räppar Bhad Bhabie oma muusikavideos.
USA räppar Bhad Bhabie oma muusikavideos. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USA räppar Bhad Bhabie pikalt asja üle ei mõelnud ja oli vähem kui nädal pärast oma 18. sünnipäeva juba OnlyFansis platsis. Nüüd väidab noor räppar, et teenis OnlyFansis tänu fännidele oma esimese miljoni kõigest kuue tunniga.

Juba teismeeas tuntuks saanud räppar Bhad Bhabie, kodanikunimega Danielle Bregoli, tähistas 26. märtsil oma 18. sünnipäeva. Pikka mõtlemist noorel räpparil ei olnud ja 1. aprillil liitus Bhad Bhabie täiskasvanutele mõeldud OnlyFansiga.

Sinna lisatud sisu eest küsib Bhad Bhabie oma fännidelt 23,99 dollarit kuus ning oma kontol kirjeldab Bhad Bhabie end järgmiselt: «Hullumeelsem, kui sa arvata oskad.» Tänaseks on ta oma tellijatele postitanud kolm pilti ja neli videoklippi, millega kokku on räppar teeninud üle 52 000 meeldimise.

Nüüd väidab räppar, kellel on Instagramis üle 17 miljoni fänni, et ta püstitas OnlyFansiga liitudes võimsa rekordi. Bhad Bhabie sõnul teenis kõigest kuue tunniga üle miljoni dollari.

Tõestuseks jagas räppar oma sotsiaalmeedias väljavõtet enda OnlyFansi «rahakotist». Väidetavalt teenis Bhad Bhabie tellimustega üle 750 000 dollari, sai 5500 dollarit jootraha ja pani sõnumitega tasku üle 250 000 dollari. Kogusumma oli veidi üle miljoni.

«Pole paha esimese kuue tunni kohta. Me purustasime selle OnlyFansi rekordi täiega ära,» teatas räppar oma Instagramis.

See oleks ühtlasi ka OnlyFansi uus rekord, mis kuulus varem endisele Disney staarile Bella Thornile. Viimane teenis miljon dollarit esimese 24 tunniga. Nädalaga oli see summa kahekordistunud.

Juhul, kui Bhad Bhabie väide vastab tõele, kuulub uus rekord tõepoolest talle ja noor neiu on hetkel OnlyFansi kõige kuumem kaup.

OnlyFansi esindajad ei ole noore räppari väiteid hetkel veel kinnitanud ega ümberlükanud, vahendab Variety.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles