Janne uus video kulmineerub poiss-sõbra pooleks saagimisega

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Saar
Janne Saar Foto: Level Records
Janne Saar, EESTI LAUL 2009 finalist, avaldas uue loo ja verise video. Nõrganärvilistele seda ei soovita!


EESTI LAUL 2009 finalist Janne Saar avaldas oma konkursi loole «Too Good For You» lisaks veel uue versiooni loost.

Uuele laulule valmis koostöös videorezishöör Martin Saarega feministlik ja vägivaldne video, mis kulmineerub Janne poiss-sõbra pooleks saagimisega.

Laulu üks autoreid Janne Saar soovib nii laulu, kui videoga pöörata tähelepanu paljude meeste halva ja ebavõrdse käitumisele oma kaaslaste suhtes. Selle looga kutsub Janne kõiki naisi oma õiguste ja hea kohtlemise eest seisma.

Video valmimisele andsid suure panuse Estfilm, videorezishöör Martin Saar, operaator Martin Gorris ja art director Britt Samoson. Viimase idee oli video kulminatsiooniks meeskarakter, sarnaselt paljudele õudusfilmidele, pooleks saagida.

Lugu saab live-esituses näha 5. veebruaril saates Paar ning 7. veebruaril ja 7. märtsil konkursil EESTI LAUL 2009 kanalil ETV.

Janne Saar (22) on endisest menubändist Nexus tuntud lauljatar, kes alsutas soolokarjääriga 2006 sügisel. Janne suurimateks hittideks on «Millist Armastust»«Number 1» (duett Koit Toomega). ning

Skandaalset videot saab vaadata SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles