KARM VIDEO 16-aastane poiss saatis patrullautot raevukalt rammides politseinikud haiglasse

Elu24
Copy
Rammija ja patrull said mõlemad tõsiselt viga.
Rammija ja patrull said mõlemad tõsiselt viga. Foto: Wichita politsei

Kui politsei hakkas pargitud autodesse sisse murdnud noortegängi taga ajama, läks asi täiesti käest ära, vahendab Kansase meedia.

Kui Kansases kutsuti politsei elamurajooni vahel tegutsenud noortekampa kontrollima, ei osanud nad aimatagi, kui halvasti asi lõppeb. Teisipäeva öösel kell 3:40 öösel märkasid North Inwoodi inimesed, et Chevrolet' kastika ja punase Dodge'iga gäng üritab lukustamata autodesse tungida.

Kohale saabudes märkas patrull Dodge'i sõitmas, kuid see «keeldus peatumas, kiirendas ja sundis politseinikud lühikesele tagaajamisele,» kirjeldas politsei kõneisik Charley Davidson.

«Tagaajamise käigus rammis Chevrolet Silveradot juhtinud 16-aastane sihilikult patrullautot,» teatas Davidson. Politsei rinnakaamera videoltki on näha, et tee kõrval sõitnud suur kastikas kihutas politseiautole täiel gaasil küljelt sisse.

Patrullauto ja Chevrolet sõideti mahakandmisele, paistab piltidelt. Samuti sõitis kastikas maha mitu tänavaposti ja tabas ka teist tagaajamises osalenud patrullautot.

Hiljem selgus, et ramminud auto oli lisaks ka varastatud. Selle juht õritas põgeneda, kuid võeti kinni politseiniku ründamise süüdistusega. Hiljem leiti ka Dodge ning vahistati veel kaks 15- ja 16-aastast noort. Mõlemad. korrakaitsjad viidi aga kergemate vigastustega haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles