KUMMALINE Kim Kardashiani röövinud varas kirjutas röövist detailse raamatu

Elu24
Copy
Kim Kardashian.
Kim Kardashian. Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP/Scanpix

Üks üheteistkümnest vargast, kes 2016. aastal Kim Kardashiani (40) Pariisi hotellis röövisid, avaldab raamatu, milles ta räägib röövi üksikasjadest. Politseimundrisse riietatud mehed ründasid naist ja põgenesid seejärel jalgratastel, selgub raamatust. 

Yunice Abbas, keda süüdistatakse 10 miljoni dollari väärtuses ehete varastamises, räägib kõnealuses raamatus ühest huvitavast asjast, mille ta lisaks ehetele enda teadmata kaasa haaras. Nimelt võttis mees kaasa Kardashiani mobiiltelefoni, mis varguse käigus helisema hakkas, kirjutab Page Six. 

Veeburaris avaldatav raamat kannab nime «Ma isoleerisin Kim Kardashiani». «Ma kuulsin samal hetkel politsei autot, telefonihelin ehmatas mind. Mu üllatuseks ilmus telefoni ekraanile nimi. See ei ole võimalik, see peab olema ettekujutus,» meenutab värganägu röövipäeva. 

Mees kirjutavat raamatus, et telefonile tuli kõne «Fast Car» lauljalt Tracy Chapmanilt. Huvitav, kust selline huvitav kombo. Vahetult peale sündmuskohalt lahkumist helises telefon kotis, mis oli pilgeni täidetud väärtuslike ehetega. Iroonilisel kombel on varas on endiselt kohtu all, kuid kirjutab raamatu, kus tunnistab oma süüd.  

Raamatus viskab mees nalja ka selle üle, et tõsielustaar ja ta sekretär üritasid peale vargust ühendust saada Ameerika hädaabinumbri 911-ga. Ometigi viibisid nad Prantsusmaal, kus numbrist kasu ei olnud. Mehe sõnul tegi staar nendega koostööd, kui mõistis, et tema elu pole ohus. Kardashian on aga ise korduvalt meedias tunnistanud, et ta kartis oma elu pärast ja peitis end peale juhtunut pikalt avalikkuse eest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles