EMINEM? Desiree Mumm näitab oma hämmastavaid räpioskusi

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: TikTok/ Desiree Mumm

Toitumisnõustajast Erik Orgust lahku läinud lauljatar ja ilutegija Desiree Mumm näitab TikTokis oma varjatud andeid. Paistab, et naine on avastanud enda jaoks räppimise.  

Desiree Mumm näitab oma oskusi, vuristades Nicki Minaj laulu «Superbass» sõnu nii, kuis torust tuleb. Kõigepealt laulab naine pisut rahulikumas rütmis räpikuninganna sõnad ette, kuid teisel korral räpib ta juba nii kiirelt, et sõnadest on lausa raske aru saada.   

Kommentaariumis valatakse naine üle komplimentidega. «What kuidas? Nii osav oled selles,» kirjutab üks Desiree jälgija. «Eesti eminem», «Eminem oli su muusikaõps w?» ja «Proovi Eminem Rap godi?», võrreldakse naist maailmakuulsa räpitalendiga Eminem, kelle pliiatsist on ilmunud kümneid, kui mitte sadu, räpiriime. Video on TikTokis kogunud pea 4000 vaatamist.

Naine on pälvinud meediatähelepanu oma tiktokkidega ka varem, kui otsustas hakata vahele võtma petjaid. Naised kirjutasid Desireele oma mehe nime ja pisut taustainfot, et lauljatar saaks testida meeste truudust. Kirju tuli naise sõnul ta postkasti meeletult palju. Naine kirjutas meestele ja oi mis sealt kõik vastuseks tuli. Loe artiklit SIIT. 

@thisisdesireem

Siin see on #foryou #foryoupage #fyp

♬ original sound - Desiree

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles