Soomes kohtu ette astunud Eesti räppar mõisteti õigeks

Elu24
Copy
Foto: Pressimaterjal

Eelmise nädala neljapäeval Kesk-Soomes kohtu ees istunud räpparit lambandazt ei mõistetud süüdi kehalises väärkohtlemises ega vastupanu osutamises korravalve eest vastutavate isikute ees.

«Kuna mu sõber peksti samas baaris nädal-kaks enne intsidenti läbi, siis ma tõukasin ennetava meetmena, enesekaitseks, provotseeriva inimese eemale, et mingit otsest löömist seal nagu ei olnudki. Purjus olime mõlemad ja võib-olla see käsi läks tal sinna kuhugi näo piirkonda tõukamise ajal, aga kindlasti mitte tahtlikult. Mõttetu asi, mida kohtus lahendada,» kommenteeris artist.

Kogu see protsess ei ole muusikule positiivset mõju avaldanud. «Kohust on nüüdseks juba kaks korda edasi lükatud ja kogu see asi on mulle endale väga laastavalt mõjunud. Pidev suur stress ja ärevus ning väga raske on jääda muusika suhtes fokuseerituks niimoodi,» sõnas lambandaz päev enne kohust. «Sellega ka timmis. Ei mõistetud süüdi ja polnud midagi erilist ka selles. Nii-öelda "kannatanu" ei tulnud isegi kohale. See peaks piisavalt hästi kogu selle p*** kokku võtma,» Lausus lambandaz pärast kohust enda Instagrami kontol. «Kogu sellele asjale tagasi vaadates õppisin sellest palju. Ükskõik, kes ja kui palju sind ei provotseeriks on alati targem ära minna. See ei tee sinust argpüksi ega kaotajat, vaid pigem võidad sellest väga palju nagu näha, aga muidugi oleneb olukorrast. Kui tõesti vaja enda eest seista, siis tuleb seista ja ennast või enda lähedasi kaitsta.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles