Privé tähistab üheksandat sünnipäeva meeletu mölluga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Caal Smile
DJ Caal Smile Foto: promo

Sel reedel, 20. jaanuaril tähistab Tallinnas Harju tänaval asuv ööklubi Privé üheksandat sünnipäeva suurejoonelise peomölluga, kus laval esitatakse eriline sünnipäevaüllatus ning peaesinejana on kohal DJ Caal Smile ning Diablo Ibiza ööklubist Amnesia.


Möödunud kaheksa aasta jooksul on klubis Privé mängitud kokku 12 713 tundi head klubimuusikat, külastajate rõõmuks on kohale toodud enam kui 2000 erinevat artisti nii Eestist kui ka välismaalt, nende hulgas Satoshi Tomiie, Osunlade, Netsky, Rahzel, Kevin Saunderson, Todd Terry, Joey Negro, Kenny Dope, Josh Wink, Derrick May, Jazzy Jeff, DJ Premier, DJ Sneak, Juan Atkins, Fabio, Grooverider, Marshall Jefferson, LTJ Bukem, Sugar Hill Gang, London Elektricity, Tedd Patterson, Audiwhores ja Shapeshifters.

Klubi on kokku külastanud pea 800 000 pidutsejat ning ainuüksi eelmisel aastal lasti õhku 88 kilo litreid ning 7000 õhupalli. Small Club, Big DJ.

Amnesia Ibiza aitab sünnipäeva meeleolu luua tuues endaga kaasa eksklusiivse ürituse People From Ibiza - öö tulvil šõusid koos nende parimate esinejate ja üllatustega Amnesiast, Ibizalt. Pidu saab alguse DJ Heivi S poolt valitud muusikaga.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles