Winehouse otsustas valusaid mälestusi täis korteri maha müüa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: Internet

Amy Winehouse pages oma Põhja-Londonis asuvast kodust, kuna see tuletab lauljatarile meelde liiga palju valusaid mälestusi.

Lauljatar, keda nähti pühapäeva varahommikul poolpaljalt tänaval uitamas, otsustas, et ei kavatse enam oma Camdeni linnaosas asuvas korteris elada ning plaanib kolida Londoni East End- linnaossa, vahendab Femalefirst.

Amy, kes elab hetkel ühe sõbra juures Bow linnaosas Ida-Londonis, pole sõprade sõnul end kodus mugavalt tundnud alates päevast, mil ta abikaasa arreteeriti.

«Camdeni maja hoiab endas palju halbu mälestusi – see oli koht, kus Amy sai narkootikumide üledoosi ning lisaks on see täis meenutusi Blake´ist,» ütles lähedalseisev isik Briti ajalehele The Sun.

«Ta pole seal pärast üledoosi saamist peaaegu üldse käinud. Nüüd, kui Blake on vanglas, suudab ta end vaevu nii kaugele viia, et selle korteri uksest sisse astuda. Seetõttu ostis ta korteri Ida-Londonisse ja plaanib Camdeni elupaiga maha müüa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles