TAAS KOROONAVIIRUS Indian Wellsi tenniseturniir jääb ära

Elu24
Copy
BNP Paribas Open Indian Wellsis jääb ära. Nii otsustas Riverside County Rahvatervise osakond, et vältida piirkonnas võimalikku koroonaviiruse levikut.
BNP Paribas Open Indian Wellsis jääb ära. Nii otsustas Riverside County Rahvatervise osakond, et vältida piirkonnas võimalikku koroonaviiruse levikut. Foto: AL BELLO/AFP/SCANPIX

Mainekas tenniseturniir BNP Paribas Open Indian Wellsis jääb ära, teatas turniiri pressiteenistus. Kõrgetasemelise turniiri auhinnafond oli 18,5 miljonit dollarit.

«Oleme äärmiselt pettunud, et turniiri ei toimu. Kuid kohalike inimeste tervis ja fännide, mängijate, vabatahtlike, spornsorite ja kõikide turvalisus on meie esimene prioriteet,» sõnas turniiri direktor Tommy Haas. «Oleme valmis korraldama turniiri mingil teisel ajal ning otsime selleks võimalusi,» lisas Haas. 

BNP Paribas tennise suurturniiri on tavaliselt kogunud umbes 450 000 pealtvaatajat. «Kaalusime pidada turniiri tühjade tribüünide ees, kuid turniirikorraldajad välistasid selle võimaluse,» ütles WTA Touri juht Steve Simon New York Timesile. 

BNP Paribas Open pidi algama esmaspäeval 9. märtsil. Turniir kuulus ka Eesti parima naistennisisti Anett Kontaveidi võistluskavva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles