Reporter.ee: säästuaja iludusvõistlus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mister Baltic Sea International valimine Tallinnas, jaanuar 2009. Ürituse üks organisaatoritest oli Leo Täht (vasakul ääres).
Mister Baltic Sea International valimine Tallinnas, jaanuar 2009. Ürituse üks organisaatoritest oli Leo Täht (vasakul ääres). Foto: Kanal 2
Tallinnas valiti Mister Baltic Sea International 2008. Läänemere kaunimaks ja tublimaks meheks tunnistati seekord leedulane Marius Sulga. Võitja valiti muide peamiselt piltide põhjal.

Teine koht läks Venemaale, filminäitleja Aleksei Ossipovile.

Finaali jõudnud meeste hulgast valis parimad välja rahvusvaheline žürii ja oma hääle said anda interneti teel ka kõik teised soovijad.

Võib öelda, et esmakordselt Tallinnas toimunud Mister Baltic Sea International tegi siinmail omalaadset ajalugu. Esmakordselt peeti iludus-ja osavusvõistlus maha nii, et keegi otseselt kohale ei tulnudki. Žürii tegi otsuse piltide ja ankeetide põhjal.

Ka autasustamisgala oli säästuajale kohaselt tagasihoidlik ja vagane. See on hea näide sellest, kuidas ka kehval ajal saab asju ajada.

Vaata videoklippi nutikast säästuaja iludusvõistlusest!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles