7. veebruar: Skorpion laseb emotsioonid valla, Jäär surfab armulainel

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tänased tähede sõnumid vallatuks reedeks.

Jäär

Ilu ja armastuse planeet Veenus jõuab täna Jäära sodiaagimärki. Sinu jaoks algab paljutõotav aeg suhete arendamiseks.

Sõnn

Päev toob aktiivset suhtlust ja põnevaid kohtumisi. Õhus on õrnu tundeid ja seksuaalseid võnkeid. Naudi reedet täiel rinnal!

Kaksikud

Sul tuleb olla kannatlik. Midagi pole parata, kärsitu tegutsemine ei vii sihile, vaid pigem tekitab peaga vastu seina jooksmise tunde.

Vähk

Hakkad rahaasjadele rohkem tähelepanu pöörama. Sinu enesekindlust võib kahandada see, kui tunned, et sul on liiga vähe raha.

Lõvi

Kannad minevikutaaka kaasas nagu kive täis kohvrit. Mis oleks, kui sangast lahti laseksid, selle sumadani lihtsalt maha jätkasid?

Neitsi

Tee tööasjad kähku valmis, just nii palju kui hädasti vaja. Õhtul õnnestub end töömõtetest välja lülitada ja täielikult lõõgastuda.

Kaalud

Saad võimaluse vabamalt hingata, puhkehetki nautida. Ära lase mingitel ärevatel töömõtetel oma hingekeeli tasakaalust välja viia.

Skorpion

Küllaltki vastuoluline päev. Sinu isiklikud soovid ja kollektiivsed huvid võivad olla risti vastandlikud, emotsioonid võivad välja lüüa.

Ambur

Päev kujuneb meeldivaks, kui sinu isiklikud suhted toimivad hästi. Kuid aga on probleeme, üritad innukalt uut partnerit otsida.

Kaljukits

Rahaasju ajades säilita kaine meel. Keegi hurmav vastassoost isik võib üritada sind mõjutada tegema tehinguid, mis pole sulle kasulikud.

Veevalaja

Töised ja isiklikud suhted võivad põimuda. Armastusel tööpostil on oma võlu, ent mõtle ka sellele, millised võivad olla tagajärjed.

Kalad

Kallid vanemad või teised sugulased võivad täna välja tulla ootamatute soovitustega. Sa ei pea neid kuulda võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles