Mis toimub? Vaata, kuidas saab Vanamees hakkama nublu videos põrkavate pallidega

Spekter
Copy
Vanamees
Vanamees Foto: Kaader videost

Septembri lõpus esilinastuva kodumaise multikasarja täispikk järg «Vanamehe film» tõmbab sündmuste keerisesse ka räppar Nublu. Vanusevahele vaatamata said neist sõbrad ja nii läks Vanamees nublule tema «Mina ka» videosse külla – nagu võib näha uuest tiiserist.

Nublu on juba ammu olnud suur Vanamehe austaja ning nüüd on siis temast filmi jaoks ka nukk tehtud ning oodata on koguni tervet singlit koos videoga.



Vaata, mismoodi Vanamees ja Nublu filmis tuttavaks saavad. «Keš ütleš, et maal midagi ei toimu?? ... Täägi šõbjer kellega ša tahakš minna maale mušši kuulama! ... mlle meeldivad maaaa-naišjed,» kirjutas Vanamees Facebookis videole juurde

Press ani kei tu lökontinjuee:

«Vanamehe filmis» on asjad nõnda: Lapšelapsed tulevad suveks maale Vanamehele külla. Vanamees ruunab karmi maa tööga nii lapsi, kui ka oma lüpsilehma. Jõmpsikad ei mõista maaelu kombeid ja põhjustavad hinnatud lehma põgenemise. Nüüd on Vanamehel ja lastel 24 tundi, et leida lehm üles, enne kui lüpsmata udar plahvatab ja piimatuumakatastroofi põhjustab. Nüüd peavad Vanamees ja lapsed ajaga võidu jooksma ning lehma udara kahjutuks tegema enne kui saladuslik Piimavana lehma maha lööb. Teekonnal seisavad meie kangelašed veel silmitsi festari hipidega, metsakollidega, saekaatrimeestega ning palju muuga.

Apollo Kinodes alates 27. septembrist 2019. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles