Foto 17-aastase instastaari verisest laibast oli Instagramis üleval 12 tundi (1)

Elu24
Copy
Bianca Devins.
Bianca Devins. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ameerikast pärit sotsiaalmeedia staari Bianca Devinsi (17) , kellel oli Instagramis üle 100 tuhande jälgija, tappis tema 21-aastane poiss-sõber Brandon Andrew Clark. Noormees pani verise pildi Devinsi laibast Instagrami, kus see oli üleval rohkem kui 12 tundi, vahendab Daily Mail.

Ameeriklased, Clark ja Devins, olid väidetavalt koos olnud kaks kuud, kuid vahetult enne tütarlapse mõrva, oli paar eeldatavasti läinud tülli. Selle peale lõikas noormees möödunud nädalavahetusel läbi Devinsi kõri ning jagas oma tegu sotsiaalmeedias. 

Väidetavalt postitati verine ja häiriv foto tapetud Devinsist Instagrami pühapäeva hommikul natuke enne kella seitset. New Yorgi osariigist pärit Clark, kirjutas pildile «anna andeks, Bianca». Noormees muutis sealhulgas ka oma profiili tutvustuse järgmiseks: «10/06/1997 - 7/14/19. Lihtsalt teadmiseks, ma ei tunne enam valu.»

Pärast mõrva toime panekut pani Clark Devinsi elutu keha autosse ning mees jätkas Instagrami lugudesse postitamist. Väidetavalt postitas ta sinna ka pildi maanteest ning lisas pealkirjana «siit tuleb põrgu. See on lunastus, eks?» Mehe konto suleti alles esmaspäeva hommikul.

Pühapäeva õhtul oli pilt Devinsi laibast veel Instagramis, seega oli häiriv foto, enne kui see eemaldati, delikaatse filtri taga nähtav rohkem kui 12 tundi!

Clark ja Devinsi laip leiti pühapäeva hommikul pärast seda, kui inimesed hakkasid sotsiaalmeedias levinud õudsa pildi pärast politseile helistama. Politsei saabudes proovis Clark endalt elu võtta, torgates terava esemega kõrri. Vahetult enne tegi ta politsei sõnul koos Devinsi laibaga ka selfisid.

Instagrami esindaja kinnitas, et «pilt on nüüd eemaldatud, samuti ka konto ja seda meie poliisi rikkumise alusel.» Lisaks täpsustas Instagram, et tänu tehnoloogiale on takistavad nad pildi edaspidist levitamist ning kustutavad selle internetist automaatselt.

Devinsi Instagrami konto, kus oli ligi 100 tuhat jälgijat, on veel aktiivne:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

drink water

A post shared by bianca ⚖️ (@escty) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles