Mida tegi Zac Efron oma garderoobis seisnud 300 rõivaesemega?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Zac Efron
Näitleja Zac Efron Foto: Evan Agostini/AP

Hollywood näitleja Zac Efron annetas oma riided heategevuseks. Mees loobus lausa 300 riietusesemest, et aidata USA läänerannikul tegutsevat laste abistamisega tegelevat võrgustikku, vahendas Monsters and Critics.


24-aastane mees andis annetuse üle eelmise kuu lõpus, et aidata kohalikke lapsi, kes vajavad nii riideid kui koolitarbeid.

Heategevusorganisatsiooni juht Lisa Rey ei tundnud staari esialgu äragi, kuid pärast tutvumist sattus naine lausa eufooriasse. Lisa rääkis väljaandele Sanluisobispo.com: «Mees vaatas mulle otsa ja ütles: «Hei, mina olen Zac Efron.» Ja mina karjatasin. Karjatasin nagu oleksin 13-aastane tüdruk. Mehe kingitus näitab väga palju. Asi pole vaid riietes, vaid nüüd on ka nendel lastel juurdepääs millelegi, mis teiste noorte jaoks igapäevane on. See näitab neile, et inimesed hoolivad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles