Räppar nublu pidutses Ameerikas koos kuulsa kolleegiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar nublu Eesti Kultuuripäevadel New Yorgis.
Räppar nublu Eesti Kultuuripäevadel New Yorgis. Foto: Matthias Markus

Eesti mõminaräppar nublu viibib praegu USAs, kus peale Eesti Kultuuripäevadel esinemise paneb ka koos staaridega pidu. 

Nublu jagas Instagrami vahendusel pilti, millel ta on koos praegu USA ühe suurema räppari Chance the Rapperiga.

Nublu ei kannab pildil oma tavapärast esinemiskostüümi, milleks on dressipluus ja suured suusaprillid, vaid on seal lihtsa triiksärgiga. Küll aga ei taha ta niisama oma nägu siiski kellelegi näidata, vaid töötles endale pähe tutimütsi ja ette prillid.

Nublu hoiab Chance the Rapperi kõrval seistes ka suurt šampusepudelit, millel on punn maha löödud. Ameeriklasest räppari puhul räägivad aga silmad, kui palju ta võtnud on.

Nublu ja Chance the Rapper
Nublu ja Chance the Rapper Foto: Kuvatõmmis/Instagramist

Chance the Rapper, kelle pärisnimi on Chancelor Jonathan Bennett, on 25-aastane USA räppar, kes võitis oma kolmanda albumiga «Coloring Book» kolm Grammy auhinda.

Chicagost pärit räppar on muusika kõrval teinud koostööd ka praegu suurima USA koomiku Kevin Hartiga, kellega koos osales õllejoogas, kus sai rohkem joodud kui joogat tehtud.

Kui nublu samamoodi edasi tegutseb, siis ei pruugi ka tema koostöö mõne rahvusvaheliselt tunnustatud tähega kaugel olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles