Rikub jälle reegleid: Meghan Markle'ile korraldatakse New Yorgis beebipidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sussexi hertsoginna Meghan Markle.
Sussexi hertsoginna Meghan Markle. Foto: EMPICS Entertainment/ScanPix

Sussexi hertsoginna sõitis New Yorki, et tähistada oma esimese lapse sündi peoga, mille naise sõbrannad talle enne Londonisse tagasisõitu korraldavad, kirjutab People.

Kuigi Meghan Markle elab nüüd Suurbritannias, on ta hoidnud lähedast sidet sõbrannadega, kes tema kõrval olid juba enne kuninglikku perre kuulumist.

Prints Harry ja Meghan Markle'i perre aprillis sündivat beebit rõõmustatakse täna peoga, mis toimub New Yorgis, Manhattanil.

Beebipeo lühikesesse 15-nimelisse külalistelisti kuuluvad lisaks Meghani lähedastele sõbrannadele ka näiteks Priyanka Chopra, Abigail Spencer, Serena Williams, Misha Nonoo ja Omid Scobie, kirjutab ajakiri Elle.

Kuningliku pere lapsi pole siiani kordagi tervitatud beebipeoga, esiteks juba seetõttu, et Inglismaal ei ole see laialt levinud traditsioon kunagi olnud, kirjutab Cosmopolitan.

Ka kuninglik reporter Victoria Arbiter võttis huvitava peo osas sõna ning ütles: «Kuninglikus peres oleks pidu väga kohatu, sest see lisab ebavajalikke pingeid. Ja ilmselgelt on nad väga jõukas perekond ning suudavad lapsele kõike pakkuda. Pole asja, mida nad ei saaks ise osta.»

Sussexi hertsogipaar.
Sussexi hertsogipaar. Foto: Heathcliff O'Malley/Daily Telegraph / PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles