PILDINURK: kelmikast pesusõust K-pop staaride kontsertfilmi linastuseni - need on meie fotograafi lemmikpildid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus aasta on vägevalt käima läinud ja seda kinnitavad ka möödunud nädalal toimunud üritused. Elu24 fotograaf on neist välja valinud vaid kõige rajumad, et saaksime neid ka teiega jagada. Vaata galeriist, mida vägevat möödunud nädalal korda saadeti!

21. jaanuaril käis lauljatar Inga Tislar külas raadios MyHits, kus esitas lugu «Milline päev» ning andis avameelse intervjuu. Intervjuus tunnistas Inga, et pole kindel, kas ta saab Eesti Laulu poolfinaalis endast kõik anda, sest väänas õnnetult jala välja ning pole saanud korralikult proove teha. Ingast saad rohkem lugeda ja näha SIIT!

22. jaanuaril tegi Elu24 intervjuu Eesti Laulul osaleva Johanna Eendraga, kellega räägiti suhetest, enese haavatavaks tegemisest ning loomulikult ka muusikast. Loe intervjuud tõusva tähega SIIT!

22. jaanuaril jõudis esmakordselt suurele ekraanile kodumaine hittkomöödia «Klassikokkutulek 3: Ristiisad». Vaata pilte esilinastusest SIIT!

23. jaanuaril käisid ÖED külas raadios MyHits, kus esitasid lugu «Öhuloss» ning andsid ka intervjuu, milles lubasid, et Eesti Laulu võidu korral toovad nad Iisraelist tükikese LED ekraani. Vaata pilte SIIT!

23. jaanuaril tähistati Anne&Stiili sünnipäeva ja kuulutati välja aasta parimad ilutooted. Ühtlasi kuulutas ajakiri Anne & Stiil välja ka aasta naise, kelleks valiti filmi «Seltsimees laps» režissöör-stsenarist Moonika Siimets. 

Lisaks toimus pesudisainer Kriss Sooniku suurejooneline moesõu ja Elina Nechayeva esitas lummava etteaste. 

Vaata pilte sellest, kuidas kaunid naised sünnipäeva tähistasid SIIT!

24. jaanuaril toimus Saku Suurhallis Eesti Muusikaauhinnad 2019 suurejooneline gala. Õhtut juhtisid lauljanna Triinu «Lepatriinu» Paomets ja muusik Reigo Ahven.

Õhtu suurim võitja oli Ewert and The Two Dragons, kes pälvis võidu kõigis kolmes kategoorias, kus oli nomineeritud. 

Vaata galeriid säravatest saabujatest SIIT! 

26. jaanuaril andis I Wear* Experiment Intsikurmu talifestivalile avalöögi T1 kaubanduskeskuses, Intsikurmu KETS poes. Vaata pilte sellest, mis üritusel toimus SIIT!

26. jaanuaril toimus Coca-Cola Plaza 458-kohalises Scape saalis Lõuna-Korea poistebändi BTS kontsertfilmi «BTS World Tour Love Yourself in Seoul» linastus, mis tõi kohale täismaja. Vaata pilte SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles