Kristiina Heinmets-Aigro põhjendab emadusega, miks poliitikas nii vähe naisi on

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets-Aigrol on väga andekad pojad
Kristiina Heinmets-Aigrol on väga andekad pojad Foto: Tairo Lutter / Postimees

Endine «Miss Estonia» Kristiina Heinmets-Aigro, kes ka hiljuti poliitikasse siirdus, on peale kõige ka tubli ema, kes kasvatab kodus kahte andekat poega.

«Tavaline pühapäev kodus. Vanem poeg harjutamas viiulit oma toas ja noorem poeg suures toas klaveri konkursiks! Emaks olemise rõõmud!» teatas rõõmus ema Facebookis, jagades ka videot, kus noorem poeg klaveri taga elevandiluust klahvidel mängib.

Samal ajal, kui Kristiina Heinmets-Aigro poegade andekusega kiitleb, püüab ta põhjendada, miks on poliitikas vähe naisi.

Heinmets kirjutas: «Kui mehed saavad lubada endale luksust viibida kogu nädalavahetuse kampaaniat tehes, siis meie naised ei saa loobuda ema kohustustest nii lihtsalt. Kes teeb pühapäeva hommikused pannkoogid, kes vaatab, et muusikakooli tundideks on piisavalt harjutatud ning prantsuse/vene/inglisekeelsed ülesanded korrektselt kirjutatud, et koolivorm oleks triigitud ja pestud ja kuidas öelda ei oma naerusuisele lapsele, et sa ei jaksa viia teda veel suusatama sellisel ilusal talveõhtul?»

Kas see nüüd kõikide naiste poliitikast eemale hoidmise põhjuseks on, see on küsitav, sest kõik naised pole emad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles