Raadiosaatejuht võttis endalt elu vaid paar tundi pärast ülekande ajal saatest lahkumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiosaatejuht Vicki Archer ei suutnud enam oma deemonitega hakkama saada ja võttis endale elu
Raadiosaatejuht Vicki Archer ei suutnud enam oma deemonitega hakkama saada ja võttis endale elu Foto: Facebook

BBC raadiosaatejuht Vicki Archer poos end üles vaid mõned tunnid pärast seda, kui ta lahkus keset saadet stuudiost, öeldes kolleegidele, et ta vajab puhkust. Naisest jäid maha kolm last.

41-aastane Vicki Archer juhtis BBC Radio Shropshire'i saadet koos Adam Greeniga kella kolmest kella seitsmeni pärastlõunal. Kõik läks ladusalt kella viieni, mil naine otsustas lihtsalt lahkuda. Vicki vabandas ja ütles, et ta on tujust ära. Naise kasuisa leidis ta mõned tunnid hiljem oma kodust pooduna, kirjutas The Sun.

Vicki 64-aastane kasuisa Lee Holyoake avastas naise elutu surnukeha umbes 20:15 pärast seda, kui ta oli koos Vicki 73-aastase ema Beryliga tema juurde ahju parandama läinud. Kui mees ei saanud peale koputamist majast mingit vastust, siis ronis ta aknast sisse, ja tegi naisele kuni kiirabi saabumiseni suust suhu hingamist. Kuid kahjuks ei saanud raadiosaatejuhi päästmiseks enam midagi teha ja ta kuulutati surnuks kell 20:21.

Shropshire'i kohtus räägiti, et Vicki kannatas depressiooni all ning oli püüdnud kahel varasemal korral endalt elu võtta. Mõned päeva enne surma oli ta sotsiaalmeediasse teinud postituse, kus ta rääkis sisemistest deemonitest ning vaimuhaigusest.

Ta jagas linki ka eneseabiliinile ja kirjutas mitmel korral solvavatest kuulujuttudest. «Kuulujutud on harva head, positiivsed või julgustavad. Need on õõnestavad, valusad ning tihti pole neil sinuga mingit pistmist. Sa ei pea neid tähele panema. Ütle «tänan, ei» ja liigu edasi,» kirjutas Vicki.

Täna kinnitas Shropshire koroner John Ellery, et Vicki suri enesetapu tõttu. Haiglast kinnitati, et surma hetkel ei leitud naise kehast alkoholi ega narkootikume.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles