Video: vaata, kui täpselt Rami Malek Queeni solisti Freddie Mercuryt järgi tegi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joseph Mazzello, Rami Malek ja Gwilym Lee filmis «Bohemian Rhapsody».
Joseph Mazzello, Rami Malek ja Gwilym Lee filmis «Bohemian Rhapsody». Foto: Kaader filmist

Autobiograafiliste filmide tegemine on äärmiselt raske, kuna kuskil on inimesed või andmed selle kohta, kuidas kujutatav inimene või sündmus päriselt välja nägi. Kuid kui ühte sündmust on vaadanud mitu miljonit inimest, siis on eriti keeruline asjad täpselt paika saada. Aga Rami Malek seda Freddie Mercuryna tegi.

Freddie Mercury fännid ja Queeni filmi «Bohemnia Rhapsody» vaatamas käinud inimesed on pöördunud tagasi aastasse 1985, mil Queen Londonis Live Aid kontserti ajal esines. Stseeni, millega autobiograafiline film lõppes, kõrvutati päris esinemisega ning fännid on lausa šokis kui täpne Rami Maleki esinemine oli, kirjutas mamamia.com.

Hämmastavate sarnasuste hulka kuulusid Freddie klaverile täpselt asetud Pepsi topsid, tema grimassid ja liigutused. Malek ise rääkis eelmisel kuul news.com.au-le antud intervjuus, et ta vaatas Freddie 1985. aasta esinemist YouTube'is enam kui 1500 korda, et kõik liigutused täpselt paika saada.

«See oli midagi, mida me tahtsime samm sammult paika saada, isegi liigutus liigutuse järgi,» sõnas Malek. «Ma tundsin, et ma saan sellega hakkama, ja ei tahtnud kõike otsast peale tegema hakata. Tundus nagu me kaotaks ehedust, kui me püüaksime selle liialt ideaalselt järgi teha,» lisas ta. 

Malek lisas, et kui filmi ja päris esinemist detailselt vaadata, siis on erinevusi näha, aga ta tundis, et tema ja terve meeskond tegi piisavalt head tööd, et neid erinevusi palju poleks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles