Kim Kardashian on Pariisis toimunud röövi eest tänulik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aastal Pariisis röövi ohvriks langenud Kim Kardashian West avaldas, et juhtunu avas tema jaoks silmad sellele, mis tegelikult elus oluline on.
2016. aastal Pariisis röövi ohvriks langenud Kim Kardashian West avaldas, et juhtunu avas tema jaoks silmad sellele, mis tegelikult elus oluline on. Foto: Evan Agostini / Scanpix

Kim Kardashian tähistas 22. oktoobril oma 38. sünnipäeva ning külastas sel puhul Alec Balwini juhitud jutusaadet. Naine tunnistas avameelses intervjuus, et Pariisis röövlite poolt püssipalgel hoituna muutus kogu tema arusaamine elust.

Kim Kardashiani elu raputas väga 2016. aasta 2. oktoobril Pariisis aset leidnud rööv. Naist sihiti relvaga ning temalt varastati ligi 10 miljoni dollari väärtuses ehteid. Pärast seda on naise elu igas mõttes drastiliselt muutunud. 

Jutusaates «The Alec Baldwin Show» tunnistas naine, et on õudsale sündmusele mõnes mõttes tänulik. Tänu sedasorti suurele ehmatusele muutus kogu naise mõttemaailm, selle tagajärjel toimus nii tema eraelus kui karjääris palju olulisi muutusi. «Kaotasin ühenduse iseendaga peaaegu aastaks. Ma polnud kunagi depressioonis, kuid mul puudus motivatsioon, et töötada nii nagu varem seda tegin. See raputas mind,» avaldas ta. 

Ometi väljus Kim juhtunust võitjana ning võttis seda õppetunnina: «Suur osa minust enda väärtust selles, kui palju mul on. Mõtlesin: «oh, ma olen nii palju väärt»» sõnas Alec Baldwinile. «See osa minust pidi muutuma».

«Olen selle kogemuse eest tänulik. Kuigi see oli õudne ning ma ei sooviks sellist läbielamist mitte kellelegi, aitas see mul sügavuti muutuda ning tuua mind siia, kus olen praegu. Tunnen, et saan taas olla mina ise.»

«Tundsin, et elasin mingis mullis ja juhtunu aitas mul sellest väljuda,» sõnas ta lõpetuseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles