Beckhamite koju üritasid tungida maskides võõrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria ja David Beckham. 2018.
Victoria ja David Beckham. 2018. Foto: SCANPIX

Staarabielupaar David ja Victoria Beckham on sunnitud turvameetmeid tõstma, kuna reedel üritasid nende Cotswoldsi häärberisse tungida salapärased maskides võõrad.

Kuigi Beckhamid ei viibinud intsidendi ajal kodus, vaid reisisid Austraalia suunas, jäädvustati maskeeritud võõrad valvekaameratele. Cotswoldsi häärberist kiviviske kaugusel asuva Soho Farmhouse'i külalised märkasid kahtlast tegevust ja ajasid võõrad minema. Kolm maskides meest olid hoone najale püsti pannud redeli ja vaatasid ülemise korruse akendest sisse, vahendas Daily Mail.

Turvakaamera salvestuselt on näha, et üks sissetungijatest kandis pead ja suuremat osa näost varjavat kootud mütsi ning teine musta mütsi ja sama värvi salli. Beckhamite pressiesindaja sündmust kommenteerinud ei ole.

See on järjekordne halb uudis Beckhamite pereellu. Alles mõne päeva eest nimetas David teleintervjuus abielu Victoriaga «raskeks tööks», mis naise kuuldavasti mitmeks päevaks pisaraisse jättis. Uue info valguses pole aga selge, kas Victoria ajas tegelikult endast välja abikaasa südametu kommentaar või sissetungikatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles