Järve äärde jäetud salapärases kirjas peitus südamlik palve (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järve äärest leiti möödujale jäetud abipalve. (Pilt on illustratiivne)
Järve äärest leiti möödujale jäetud abipalve. (Pilt on illustratiivne) Foto: Brian Lawless / PA Wire/Scanpix

Internetis on ülipopulaarseks saanud postitus, mida jagas Birminghamis asuv sõudekool. Järve äärest leitud kirjast leiti kurbadel põhjustel esitatud südamlik palve.

Kiri oli kinnitatud punase roosi külge ning jäetud Sutton Coldfieldis asuva järve äärse värava külge. Anonüümne kirjutaja palus kellelgi lille tema eest vette visata, et austada tema kadunud abikaasat. Kirjutaja ei saanud seda teha ise, sest ei pääsenud terviseprobleemide tõttu järvele piisavalt lähedale. 

«Palun, kas keegi saaks selle minu eest vette visata,» algab kiri. «Mu kadunud abikaasa tuhk on puistatud siia järve ja ma ei pääse oma ratastooliga enam järve äärde + väravad on lukus ning pean täna õhtul tagasi koju sõitma. Suur aitäh x»

Paberitükki märkasid sõudekooli liikmed ning postitasid sellest pildi ka Twitterisse, koos teisegi fotoga, milles näidati, et inimese palve on täidetud ning roos asub keset järve. 

«Leidsime selle kirja värava küljest. Polnud nime ega numbrit, kuid kes iganes sa oled, kinnitame sulle, et su roos on soovitud kohas, keset järve.»

Lugu on inimestes tekitanud palju emotsioone. Ühed peavad seda kirjeldamatult kurvaks, samas kui teised jällegi südantsoojendavaks. Sellegi poolest on väga tore näha, et teise inimese südamlikule palvele vastu tuldi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles