Lein muusikamaailmas: bändikaaslased kinnitavad Oli Herberti surma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Bändi All That Remainsi asutajaliige, kitarrist Oli Herbet (44) on elavate hulgast lahkunud. Bändikaaslased kinnitavad kurba uudist. 

Hetkel ei ole teada, mis oli Herberti surma põhjuseks. Kurba uudist kinnitasid bändikaaslased, tehes muusikule südamliku austusavalduse. 

«Oleme täiesti muserdatud, et peame vastu võtma uudise Oli Herberti, sõbra, bassimängija ja All That Remains'i asutajaliikme surmast. Oli oli uskumatult andekas kitarrimängija ja laulukirjutaja, kes aitas kaasa roki ja metali defineerimisele. Tema mõjujõud muusikale ja meie elule jätkub kahtlemata ka tulevikus.» 

«Rohkem detaile hetkel avaldada pole. Bänd ja perekond soovivad, et nende privaatsust austatakse ning mäletagem Olit läbi suurepärase muusika, mida ta lõi.»

Oli Herbert lõi All That Remainsi bändi 1998. aastal ning tegi kõigil bändi üheksal stuudioalbumil kaasa. Koos solist Phil Labontega olid nad bändi asutajaliikmeteks. 

Ta sai muusikatööstuses tuntuks, tänu agressiivsele, kuid rafineeritud stiilile. Tema panused metal-žanri muusikasse on olnud suured ning mälestamisväärsed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles