Endine prostituut Andrea Werhun paljastab: naised lasevad end vägistada, et kliendilt head arvustust saada (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Werhun
Andrea Werhun Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Endine prostituut Andrea Werhun avaldas oma kaks aastat kestnud lõbunaise karjäärist raamatu, kus kirjeldab ka ühte uut trendi - prostituutide kohta kirjutatakse arvustusi nagu hotellitubade ja muude teenuste kohta.

Kanadast pärit Andrea Werhun alustas prostituudina 22-aastaselt ning lõpetas kaks aastat hiljem. Selle aja jooksul magas ta umbes 500 kliendiga. Kahe aasta jooksul kasvas naise väärtus nii palju, et ta sai ühel hetkel küsida 260 naela tunnis või 2000 naela õhtu eest, vahendas The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi. I'm published author and famed whore Andrea Werhun. Any questions? ?@nicobazuin

A post shared by Andrea W.? (@weenerwoman) on

Kuigi raha teenis Andrea kenasti, siis kogu tema tööl on ka negatiivne varjukülg. Ja naise arvates on selles süüdi TripAdvisori-stiili arvustuste foorumid, kus kliendid saavad kirjutada, mida nad neid külastanud sekstöötajast arvavad.

«Ta andis mulle 9/10, kuid ütles, et mul on lühikesed ja paksud jalad,» kirjeldas Andrea ühte arvustust.

Nagu ka muude teenuste puhul võib arvustus sekstöötaja klientuuri korralikult mõjutada. Mehed ei arvusta mitte ainult naise oskuseid seksides, vaid ka nende suhtlemisoskust, riietust, keha, juukseid, lõhna, intelligentsust, abivalmidust, kombeid jne. Seega on sekstöötajatel suured pinged peal, et hästi esineda. 

Kui peaks juhtuma, et klient ei ole sekstöötaja pakutud teenusega rahul või nad on naise peale pahased või neil on igav, siis nad annavad naisele halva hinde. See aga võimaldab tulevastel klientidel hinda alla kaubelda, muidu ähvardavad nad samuti nende kohta halva arvustuse kirjutama.

Andrea Werhun rääkis omast kogemusest, et hea arvustuse nimel ollakse valmis laskma end ka vägistada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I put my underwear on backwards. Oops! #sexwork #yesastripper #GIRLSGOTTAEAT

A post shared by Andrea W.? (@weenerwoman) on

«Kui klient on pahane, kuna sekstöötaja keeldus mingist soovist, näiteks anaalseksist, kuigi ta oli nõus seda varasemalt tegema, siis võib klient vabalt öelda: kui me anaalseksi ei tee, siis ma kirjutan sinu kohta halva arvustuse,» sõnas Andrea.

Naine lisas: «See paneb juba niigi haavatavas olekus sekstöötaja raskesse positsiooni: ütle anaalseksile ei ning jäta oma äriga hüvasti või ütle jah, ning lase end hea arvustuse nimel vägistada.»

Andrea, kes praegu töötab sekstöötajate õiguste eest seisvas organisatsioonis Maggie's Toronto, rõhutab, et kuigi sekstöötaja paneb end oma ametist lähtuvalt haavatavasse positsiooni, siis ei vääri keegi, et teda ahistatakse, alandatakse ja vägistatakse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles