Mees teeskles, et on Justin Bieber ja sundis noort fänni endale alasti pilte saatma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: AFP / Scanpix

Mees, kes teeskles, et on Justin Bieber ja sundis noort fänni endale alasti pilte saatma, sai nelja aasta pikkuse vanglakaristuse.

Praegu 25-aastane Bryan Asrary teeskles Internetis, et on Kanada poplaulja Justin Bieber, käis veebiavarustes ringi, otside «oma» fänne ja sundis üht noort toetajat endale alasti pilte saatma, vahendas TMZ

Politsei arreteeris Bryan Asrary 2017 aastal, kui avastati, et mees sundis kolm aastat varem ühte üheksa-aastast tüdrukut endale alasti pilte saatma. Asrary leidis noore tüdruku väidetavalt Bieberi Instagrami lehelt, saatis talle sõnumi, lubades lauljaga kokkusaamine organiseerida ja võttis siis hiljem juba ise Bieberi rolli.

Bryan Asrary
Bryan Asrary Foto: Bossip.com

Asrary, kes teeskles, et on Bieber, ütles tüdrukule, et see saadaks talle endast alasti pilte, ähvardades talle haiget teha, kui ta sõna ei kuula. Tüdruk saatis talle endast alasti pilte ja video.

Reedel mõisteti Asraryle 44 kuu pikkune vanglakaristus lapsporno omamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles