Uued filmid: algav kinonädal toob ekraanile ilmse Oscari-võitja, Põhjasõja sünguse ja karvakerade seiklused

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga ja Bradley Cooper filmis «Täht on sündinud»
Lady Gaga ja Bradley Cooper filmis «Täht on sündinud» Foto: Warner Bros.

Algav kinonädal saab olema väga kirev: kinodesse tuleb kuus uut ja väga huvitavat filmi, sealhulgas värske Eesti linateose «Põrgu Jaan» ning Bradley Cooperi lavastajadebüüdi «Täht on sündinud», millele häälekalt Oscareid ennustatakse.

Bradley Cooper ja Lady Gaga muusikafilmis «Täht on sündinud»

«Täht on sündinud» filmis astuvad üles neljakordne Oscari-nominent Bradley Cooper («Ameerika snaiper», «Ameerika afäär», «Õnneteraapia») ja Oscarile kandideerinud muusikastaar Lady Gaga, kes teeb selles filmis oma esimese peaosa. Cooper teeb selle filmiga oma debüüdi lavastajana.

Traagilise armastusloo uusversioonis (tegu on klassikalise Hollywoodi kuulsuselooga, millest on tehtud eelnevalt juba kolm filmi) mängib Cooper Jackson Maine'i, kantrimuusikastaari, kes on parasjagu allakäigu äärel, kui ta avastab andeka tundmatu muusiku Ally (Gaga). Jack juhib Ally rambivalgusesse ning paneb aluse tema tähelennule. Ally edukast karjäärist hoolimata varjutab nende suhet Jacki jätkuv võitlus oma sisemiste deemonitega.

Apollo Kinodes alates 5. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

«Põrgu Jaan» viib müstilisele rännakule sõjast, katkust ja näljast räsitud Eestisse

Ürgeestlaslik fantaasiasegune müsteerium «Põrgu Jaan» on inspireeritud Põhjasõja-järgsetest süngetest aegadest, kus rahvast on aastaid rõhunud sõda, nälg ja katk. Saladusliku põnevusloo peategelane on Jaan (Meelis Rämmeld), kes leitakse mererannalt teadvusetult. Jaan ei mäleta oma minevikku. Ta on võõras niihästi iseendale kui ka inimestele enda ümber. Juhuse tahtel asub Jaan elama paruni (Andres Lepik) juurde kohalikku mõisahoonesse, kus mõni aeg tagasi on aset leidnud õõvastav kuritöö. Ajapikku hakkavad ilmnema vihjed salapärase võõra tausta ja varasemate tegude kohta. Mida teha, kui selgub, et sa oled keegi, kes sa olla ei taha?

Apollo Kinodes alates 5. oktoobrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Jõledalt põnev! Pika keelega tulnukpahalane «Venom» asub Tom Hardyt painama

Ajakirjanik Eddie Brock (Tom Hardy) on juba aastaid üritanud kukutada kurikuulsat teadlast Carlton Drake’i (Riz Ahmed). Kinnisidee on suutnud juba hävitada Eddie karjääri ja suhte sõbratar Anne’iga (Michelle Williams). Kui Drake’i eksperimendi tulemusena sündinud tulnuksümbioot hüüdnimega Venom (ingl maomürk) Eddie kehasse satub (just erinevate nn peremeesloomade külge haakimine ongi Venomi kui superkangelase omadus, saab viimane endale ootamatult supervõimed ning võimaluse teha, mida vaid hing ihaldab.

Apollo Kinodes alates 5. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Seksikas selgeltnägija võrgutab «Patuses Londonis» mehi, otsides oma mõrvarit

«Patune London» (London Fields) on intrigeeriv põnevusfilm, peaosas ka eraelus värvikate armusuhete poolest tuntud näitlejatari Amber Heardiga («Rummi päevikud»). Seksikas selgeltnägija Nicola Six (Amber Heard) elab juba mõnda aega otsekui musta pilve all, teadmisega oma lähenevast vägivaldsest surmast. Järgemööda alustab naine armusuhet kolme täiesti erineva mehega, teades, et üks nende seast saab olema tema mõrvar.

Apollo Kinodes alates 4. oktoobrist 2018. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Vene filmi staarpaar vallutab krimidraamaga «Kambajõmmid» Eesti kinoekraane

Film jutustab pisipättidest Vovast (Ilja Malanin) ja tema lapsepõlvesõbrast Kisast (Danila Kozlovski), kes panevad pidu, naudivad elu ja otsivad aina teravamaid elamusi. Kuid ka armastus pole neile võõras. Isegi tänavakakleja Vova suudab armuda kaunisse tantsijannasse Sonjasse (Angelina Stretšina). Paraku tuleb tal seda suhet varjata, sest kambavaim on olulisem ning ta ei taha näida pehmona. 

Kõik muutub siis, kui nad saavad ahvatleva ja tulusa tööotsa. Paraku, kui nad selle töö lõpuni viivad, saaksid neist viimased jätised. Sõbrad on raske valiku ees. Kas Voval ja Kisal õnnestub sõpradeks jääda ja mõista, et elu pole lõputu pidu ja pillerkaar?

Apollo Kinodes alates 5. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kohev ja pehme «Otsides kiisuparadiisi» tõmbab kassisõprade nurrumootori käima

Täispikk animafilm «Otsides kiisuparadiisi» (Cats and Peachtopia) toob ekraanile üliarmsa loo kõigile kassisõpradele.

Kass nimega Puffer on oma poja Naksikuga kaua aega suurlinna kõrghoone korteris elanud. Ühel päeval otsustab uudishimulik Naksik kodust lahkuda ning asub seiklusrikkale teekonnale, et leida üles legendaarne kassiparadiis. Isa peab poja otsimiseks oma hirmudest üle saama ja minevikuga rahu tegema. Selles on talle abiks tema sõber papagoi.

Eesti vaatajate jaoks on filmitegelastele oma hääle andnud Priit Öövel (Puffer), Christopher Rajaveer (Naksik), Kristiine Truu (papagoi Mäks), Freddy Tomingas (vana kõuts), Emil Rutiku (juhataja), Toomas Krall (pealik), Aleksander Ots (antiloop), Jane Meresmaa-Roos (kits), Kristi Aule (emahani), Tõnu Oja (klaasitehase boss), Andrus Kasesalu (kunstikoguja) jt. 

Apollo Kinodes alates 5. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles