Karmikeelne talendisaate kohtunik Simon Cowell annetas 25 tuhat naela lihakoerte päästmiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell ja tema koerad Squiddly ja Diddly.
Simon Cowell ja tema koerad Squiddly ja Diddly. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM

Simon Cowell on teleekraani vahendusel oma kibekeelsete väljaütlemistega teeninud karmi ja hirmutava maine. Mees näitas helde annetusega Korea koerakasvatuse sulgemiseks, et krõbeda kesta all peitub pehme sisu. 

Talendisaate «X Factor» kohtunik Simon Cowell annetas heategevusorganisatsioonile HSI, mis tegeleb Lõuna-Koreas lihaks kasvatavate koerte päästmisega. Hetkel käsil olev projekt aitab päästa rohkem kui 200 puuris hoitavat koera ja kutsikat, keda paljundatakse ja kasvatatakse vaid söögiks. Simon annetas organisatsioonile 25 000 naela (~28029 eurot).

HSI on praeguseks aidanud sulgeda 12 lihafarmi ning päästnud ligi 1400 koera. Heategevusorganisatsioon töötab tihedalt farmeritega, kes soovivad koeralihaärist lahkuda ning aitavad neil leida alternatiivseid eluvaldkondi, näiteks köögiviljade kasvatamine ja müümine. 

HSI eestkõneleja Claire Bass sõnas Mirror Online'le: «Simoni helde annetus tähendab meie jaoks väga palju. See annab meile suure tõuke meie püüdlustele koeralihafarmide sulgemiseks.»

Simon on kolme Yorkshire'i terjeri omanik. Lõuna-Korea koeralihakasvanduste kohta ütles ta möödunud aastal: «See oleks nagu oma sõbra ära söömine».

Simon Cowell koos lemmikuga. 
Simon Cowell koos lemmikuga. Foto: MAVRIXONLINE.COM / MAVRIXONLINE.COM
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles