Šokeeriv video: Justin Bieber võitles fännidega kohtudes tahtmatute lihaskrampidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber, 2018.
Justin Bieber, 2018. Foto: Theo Wargo / Scanpix

Fännid on internetis leviva video tõttu 24-aastase laulja pärast väga mures. Fännidega kohtudes käitus ta väga kummaliselt ning koges mitmel korral kontrollimatuid lihastõmblusi ja värinaid, mis spekulatsioonide kohaselt võib olla seotud narkoprobleemidega. 

Internetis ringlema hakanud video on paljudes noore laulja tervise pärast muret tekitanud. Kummalises videos on näha, kuidas Justin esmalt ülielevil fänni kehakeelt matkib ning seejärel tahtmatu lihaskrambi all kannatab, mis teda suisa silmi kinni suruma sunnib. Seejärel embab ta üliõnnelikku fänni ning silitab ta selga suisa hüperaktiivselt. Videost on näha veel teinegi tõmblus, mis teda kätt rusikasse suruma paneb.

Fännid on mures: kas Justin võitleb terviseprobleemidega? On need tingitud sõltuvusprobleemidest, või hoopis vaimsetest probleemidest?

Justin Bieber on kihlatud Hailey Baldwiniga, ning teada olevalt on paar käinud linnavalitsusest juba abiellumiseks lubagi taotlemas, mis tuleb realiseerida 60 päeva jooksul, seega on fännid ärevuses, kas paar on ehk salaja juba pulmaliidu sõlminud?

Justin Bieber ja Hailey Baldwin.
Justin Bieber ja Hailey Baldwin. Foto: UMV/starmaxinc.com / Starmax/PA Images

Haley kinnitas oma fännidele Twitteri vahendusel, et ta ei ole salaja abiellunud. 

Vaata fänne muretsema pannud videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles