Palun öelge, et see on nali: Briti raadiodiktor avaldas oma kaksikute ebatavalised nimed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans koos abikaasa Natashaga.
Chris Evans koos abikaasa Natashaga. Foto: Andrew Matthews / PA Wire/Scanpix

Briti raadiohääl Chris Evans sai koos abikaasa Natasha Sishmanianiga kaksikute vanemaks. Esmase avalduse põhjal on põhjust arvata, et laste nimedeks on saanud Ping ja Pong. 

Chris Evans on terve Suurbritannia peadpööritavasse segadusse ajanud. Mees sai asja kaksikute isaks ning esmase avalduse järgselt on põhjust arvata, et nende nimedeks on saanud Ping ja Pong. Mees palus kolleeg Sara Coxil lugeda ette rõõmusõnum, milles seisis: 

«Ping ja Pong saabusid eile õhtul turvaliselt ja hästi. Ping pistis oma pea välja 22:10 ning Pong 12 minutit hiljem, kell 22:22.» Etteloetud kirjas avaldas mees veel tänusõnu kõigile toetajatele ning arstidele, kuid kellelgi polnud enam mahti ülejäänud kirja kuulata, sest esmapilgul on jäänud mulje justkui oleks vastsündinute nimeks saanud Ping ja Pong.

Chris ja Natasha nimetasid oma kaksikuid terve raseduse välte Pingiks ja Pongiks, kuid senini pole kumbki lapsevanem kinnitanud, ega ümber lükanud, kas need on tõesti nimed, mis lastele seaduslikult valiti. 

Natasha Shismanian ja Chris Evans.
Natasha Shismanian ja Chris Evans. Foto: SWNS.com / SWNS.com

Peres kasvavad juba 9-aastane Noah ja 6-aastane Eli, lisaks on Chrisil eelmsiest abielust 30-aastane tütar Jade.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles