Kas Britney läheb juba kolmandale ringile? Fännid arvavad, et popikuninganna on kihlatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears, aprill 2018.
Britney Spears, aprill 2018. Foto: FALOS / Scanpix

Laulja Britney Spears on kogemata või teadlikult algust teinud kuulujuttudega, et ta on kihlatud oma poiss-sõbra Sam Asghariga, kui ilmus avalikkuse ette kuldsõrmusega vasakul käel.

Britney Spearsi märgati Californias ringi askeldamas, kui tähelepanelikumad inimesed märkasid, et tema vasaku käe sõrmusesõrm on täidetud kuldse kaunistusega. Selleks kuldseks kaunistuseks oligi sõrmus.

Vaata PILTE siit.

36-aastane Britney ei ole ise veel kuulujuttudele vastanud ega kommenteerinud, kas Sam tegi talle abieluettepaneku või mitte.

Kahe lapse ema Britney on korduvalt sotsiaalmeedia vahendusel näidanud, kui väga ta Sami armastab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback to me and @samasghari watching Jayden's football game ???? #tbt

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Kui kuulujutud nende võimaliku abiellumise osas peaksidki tõele vastama, siis oleks see popstaarile kolmandaks abieluks. Britnet oli 2004. aastal väga lühikest aega abielus Jason Allen Alexanderiga, kelle omavaheline abielu tühistati. Veel samal aastal abiellus ta Kevin Federline'iga, kellega ta oli abielus 2007. aastani.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles