Lapseootel klient leidis toidu seest surnud närilise, restoran pakkus kompensatsiooniks raha abordiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotid, pilt on illustratiivne.
Rotid, pilt on illustratiivne. Foto: / Ernie Janes/NHPA/Scanpix

Xiabuxiabu restoran Hiinas põhjustas oma klientidele äärmiselt õõvastava olukorra, kui serveeritud toidu potist sinna kogemata sattunud näriline välja ilmus. Probleemile lahenduse leidmine käis aga veelgi taktitundetumalt. 

Härra Ma nautis koos oma lapseootel naisega rahulikult oma sööki, kuni potist portsioni võtma minnes ühtäkki õudsa avastuse tegi - koos juurviljade ja lihaga oli keedetuks saanud ka üks näriline. Naine pöördus Xiabuxiabu restorani töötaja poole, et probleemist teada anda, avaldades lisaks ka muret halbade mõjude osas oma veel sündimata lapsele. 

Restorani töötaja vastas seepeale: «Kui lapse pärast muretsete, siis anname teile 20 000 jeeni, et aborti teha» (ca 2500 eurot). Härra Ma keeldus pakkumisest, sest tahtis enne igasuguse kompensatsiooni vastuvõtmist naise arsti juures korralikult läbi vaadata lasta. 

Restoran avaldas Hiina sotisaalmeedias ka avalduse, mis praeguseks kustutatud, et siseuurimise tulemusena on jõutud järeldusele, et restorani hügeeniprotseduurid ei ole juhtunu põhjusega kuidagi seotud. 

Video ei ole nõrganärvilistele:
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles