Hollywoodis ajalugu tegev «Aasia hullult rikkad» tuleb Eesti publikut võluma

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Constance Wu ja Henry Golding filmis «Aasia hullult rikkad»
Constance Wu ja Henry Golding filmis «Aasia hullult rikkad» Foto: Sanja Bucko / Capital Pictures / Scanpix

Hollywoodis ajalugu tegev ja meedias laineid lööv «Aasia hullult rikkad» (Crazy Rich Asians) jõuab oktoobris ka Eesti kinolinadele. Miks ajalugu? Sest tegu on esimese Hollywoodi suure stuudiofilmiga, milles mängivad peaaegu ainult aasialased. Filmi on saatnud üle ootuste suur publikumenu ning vähem kui kuu aja eest välja tulnud film on tänaseks sisse toonud juba üle 35 miljoni dollari.

Kevin Kwani üleilmsel bestselleril põhineva tänapäevase romantilise komöödia «Aasia hullult rikkad» lavastaja on John M. Chu («Nüüd sa näed mind 2»). Lugu räägib newyorklasest Rachel Chust (Constance Wu), kes läheb oma kauaaegse poiss-sõbra Nick Youngiga (Henry Golding) mehe parima sõbra pulma Singapuri. Esmakordsest Aasia külastusest elevil ja Nicki perega kohtumise ees hirmu tundvale Rachelile saab ootamatult selgeks, et Nick pole oma elu tähtsamaid detaile paljastanud. Ta on nimelt riigi ühe rikkaima pere järeltulija ja ka enim ihaldatud poissmehi. Nicki kaaslasena saab Rachelist armukadedate peoloomade ja Nicki hukkamõistva ema (Michelle Yeoh) sihtmärk. Naljakas ja romantilises loos, millega vaatajad end samastada saavad, selgub peagi, et armastusest pöörasem on ainult perekond.

Filmis «Aasia hullult rikkad» astuvad üles mitmed rahvusvahelised staarid – Constance Wu («Värskelt maabunud»), Gemma Chan («Humans»), Lisa Lu («2012») , Awkwafina («Oceani 8», «Neetud naabrid 2»), Ken Jeong («Pohmaka» filmid) ja Michelle Yeoh («Star Trek: Discovery», «Tiiger ja draakon»). Filmi meespeaosas astub üles Malaisia telestaar ja modell Henry Golding, kelle jaoks on tegu – uskuge või mitte – esimese filmirolliga.

Kwani romaanil «Aasia hullult rikkad» põhineva stsenaariumi autorid on Peter Chiarelli ja Adele Lim. 

Apollo Kinodes alates 19. oktoobrist 2018.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles