Evelin Samuel pidas Pere ja Kodu tegevtoimetajana vastu ühe kuu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Samuel
Evelin Samuel Foto: Mihkel Maripuu

Evelin Samuel lahkus ajakirja Pere ja Kodu tegevtoimetaja kohalt. Samuel põhjendas lahkumist sellega, et antud tööga kaasnes vähe loomingulisust.

 

«Loomingulisust jäi väheks,» seletab ajakirja Tervis Pluss peatoimetaja kohalt ajakirja Pere ja Kodu tegevtoimetajaks siirdunud Evelin Samuel Õhtulehele, miks ta otsustas pärast kuupikkust tegevtoimetaja ameti proovimist parem koju artikleid kirjutama minna.

«Mul oli juba sinna minnes tegelikult kahtlusi, et see nagu ei ole päris minu töö. Samas, kui ma oleks minemata jätnud, oleks jäänud süda valutama,» tunnistab ta.

«Kuukirja toimetaja kirjutab artikleid, mis on põnev. Peatoimetaja jälle tegeleb kogu generaalsüsteemiga, mis on samuti hästi loov töö. Tegevtoimetaja kanda jääb tehniline osa. Minul on aga selleks, et ma oleksin oma eluga rahul, vaja just loomingulisust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles