Tormiline debüüt! Pikselöök lõi Bradley Cooperi ja Lady Gaga filmi esilinastuse pimedaks

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga ja Bradley Cooper «Täht on sündinud» esilinastusel Veneetsia filmifestivalil
Lady Gaga ja Bradley Cooper «Täht on sündinud» esilinastusel Veneetsia filmifestivalil Foto: Italy Photo Press / Daniele Cifala / Scanpix

Bradley Cooperi lavastatud «Täht on sündinud» filmi esilinastus Veneetsia filmifestivalil osutus ootamatult tormiliseks. 

31. augusti õhtul Veneetsias pidulikult esmanäitamisele tulnud muusikafilm oli jõudnud kinos umbes poole peale, kui kohale saabus kutsumata külaline – äikesetorm, kirjutab New York Post.

Kinokülaliste ehmatuseks käinud äkitski terav pikselöök, mis lõi sisse otse kinoprojektorisse, mis omakorda katkestas filmi. Segaduses publik pidi lausa 15 minutit teadmatuses istuma, enne kui projektor uuesti käima saadi. Samal ajal kui festivali tehnikud olukorda lahendasid, lõbustas filmi staar Lady Gaga publikut, saates neile õhusuudlusi. 

Oli tegu Emakese Maa heakskiiduga filmile või vastupidi, ei saa me kunagi teada, ent kindel on see, et maisemad mõjujõud on andnud linateosele oma kindla ülespidipöidla: kriitikute muljed esilinastuselt julgustavad filmi kindlasti vaatama minema.

Filmi näeb Apollo Kinodes alates 5. oktoobrist 2018. Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles