Koit Toome: tundsin laval oma esituses tõelist jõudu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laulupealinna» otsesaade. Saates pidi seekord lahkuma Laagrit esindav Koit Toome
«Laulupealinna» otsesaade. Saates pidi seekord lahkuma Laagrit esindav Koit Toome Foto: Viktor Burkivski

«Mul oli hea meel, et sain teist korda uuesti esineda. Panin kõik mängu ja tundsin laval esinedes oma esituses tõelist jõudu,» rääkis Koit Toome pärast «Laulupealinnast» väljalangemist.

Peagi lõpusirgele jõudvale «Laulupealinna» saatele lisas seekord powerit Laagri ja Koit Toome kooriga esitatud laul «Legend».

Laulja Koit Toome silmis säras energia ja rõõm vahetult pärast saate lõppu.

«Väga kihvt tunne oli seda seal laval laulda. Pole kaua aega midagi sellist eepilist ja tõeliselt sisemise jõuga lugu esitanud,» muljetas Toome.

«See oli ka minu enda jaoks mõnes mõttes enesele ja publikule tõestamine, et võin laulda igasugust materjali,» kommenteeris Toome. «Vahel on tõesti tore lihtsalt seista ja laulda ning anda publikule kõik oma hingest.»

Toome on öelnud, et saatest väljalangemise korral hakkab senisest aktiivsemalt tegutsema uue albumi salvestamisega, mida võib poeriiulitele oodata juba uue aasta algul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles