Elutute objektidega vallatlemine kogub üha enam populaarsust: Itaalias avati juba järgmine nukubordell

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Alles eile saime kirjutada Kanadas värskelt avatud nukubordellist, kui juba täna on saabunud teade järgmisest. Ka Itaalias avatakse septembri alguses sarnane asutus. 

«Lumidolls» on esimene seksroboti teenuseid pakkuva bordelliäri alustaja. Kuigi sarnane asutus avati hiljuti Kanadas ning kogub Euroopas üha enam tuntust, olid nemad esimesed ning äri on püsti pandud juba Moskvas ja Barcelonas. Septembri alguses ka Itaalias, Torinos. Frantsiisi kodulehel seisab, et hea tahtmise juures on võimalik nende kaubamärgi nime kasutades ka oma soovitud riigis bordell avada. Nii nagu omal ajal osteti kasutusõigus Subway kaubamärgile, et seda Eestiski kasutama hakata. 

Firmale pandi algus 2017. aastal, omanikeks kahekümnendates noored inimesed. Kaasomanik Sergi Prieto sõnutsi on nad sõlminud kohalike investoritega lepinguid ning tulevikus on pakutavale teenusele oodata «plahvatuslikult suurt turgu». Mees ennustab firmale suurt tulevikku, sest Itaalias on prostitutsioon legaalne ning seksnukkudele ja -robotitele on üha kasvav nõudlus. 

«Klientidel on võimalus nautida seksuaalkogemusi turvalises ja kindlustatud paigas,» sõnas ta. Lumidollsi lõbustusasutustes küsitakse poole tunni eest 67 naela ning 87 naela, et elutruu seksnukuga tunniks ajaks privaatruum võtta.

Lumidollsi kodulehel tegutseb ka internetipood, kus soovijad endale isikliku nuku soetada saavad. Valikus on hetkel suurte allahindlustega kunstpruudid. Odavaima võid koju tellida pelgalt 740 euro eest, mis jääb Apple'i poolt toodetud ülipopulaarse iPhone'i hinnaga enam-vähem samasse hinnaklassi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles