Miks ka mitte! Uus-Meremaa minister sõitis jalgrattaga haiglasse sünnitama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julie Anne Genter
Julie Anne Genter Foto: Kuvatõmmis/Instagram

Julie Anne Genter (38) on Uus-Meremaa parlamendiliige ja võrdõiguslikkuse minister. Koos võtsid nad partneriga otsuse sõita haiglasse sünnitusele jalgratastega. 

«Mina ja mu partner sõitsime rattaga, sest autos ei olnud piisavalt ruumi...aga see pani mind parimasse võimalikku meeleolusse!» sõnas Julie. Naine oli 42. nädalat rase, kui jagas heatujulisi fotosid oma teekonnast haiglasse. Tema sünnitusprotsess ei olnud loomulikul teel alanud, ilmselt oli teekond haiglasse oluliselt rahumeelsem. Haiglasse läkski ta plaanilisele sünnitusele, mis toimub meidtsiinilise sekkumise abil sünnitusprotsessi käivitamisel. 

Julie muljetas, et teekond haiglasse oli peamiselt allamäge ning ta sõitis elektrilise ratttaga ning naljatled «Ilmselt oleksin viimastel nädalatel rohkem rattag sõita, et sünnitusprotsessi kiirendada!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles