«Kahes taktis ette» jätkavad Madis Arro ja Kelly Tomson

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kaks takti ette» esimene saade
«Kaks takti ette» esimene saade Foto: Postimees

Pühapäevaõhtuses «Kaks takti ette» saates esines viis noort lauljahakatist, kellest järgmisesse vooru pääsevad edasi Madis Arro ja Kelly Tomson.

Selle kuu saadetes võib laulda ainult eestikeelseid laule ning otsekohesteks kohtunikeks on jätkuvalt Lauri Saatpalu, Lea Liitmaa, Lenna Kuurmaa ja Elmar Liitmaa.

Marvi Vallaste valis esitamiseks laulu «L.A.», mille esitus meeldis Elmar väga. Ka Lennale meeldis esitus, kuid laulu valik mitte nii väga. Laurile avaldas muljet artisti enesekindlus ning Lea ei mõistnud, miks ta muretseb lava peal nii palju.

Arno Tamm astus võistlustulle looga «Muuseas», mida oli Lennal väga nauditav vaadata. Lauri ütles, et Arno tegi loost oma
variandi, mida pole põhjust häbeneda. Lea kuulas laulu sellise mõnuga, unustas ära võistlusmomendi. Elmarile jättis esitus asjaarmastaja, mitte professionaalse mulje.

Kelly Tomsoni «Vaikib suu» kohta ütles Lauri, et tal on väga ilus 15-aastase tüdruku hääl. Lea võinuks teda kuulata tundide viisi ning ka Elmar kiitis Kelly häält, mis tuli vaikselt lauldes eriti hästi välja. Lenna meelest oleks võinud lavaline olek soojem olla.

Pille-Riin Karro «Oleks hea» puhul oleks Lea rohkem salapära ja pehmust kuulda. Elmaril oli raske kommenteerida, sest miski ei häirinud, kuid samas libises esitus temast sujuvalt mööda. Lennat ei häirinud üldse miski. Laurit ka ei häirinud, kuid tahtis, et Pille-Riin teda järgmine kord kuulama paneks.

Madis Arro kandis ette laulu «Lady Blues», mille valimise eest oleks Elmar sada punkti andud. Lenna poolt sai Madis ainult kiidusõnu ning Lauri arvas, et surnud ei nurise. Lea oleks tahtnud ühte naeratust näha.

Žürii valikul jätkab järgmises voorus Madis Arro ning publiku lemmikuks osutus Kelly Tomson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles