Jared Leto: kaklemisest ei sünni kunagi midagi head

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thirty Seconds To Mars esines 21. juunil Tallinna Lauluväljakul; Jared Leto
Thirty Seconds To Mars esines 21. juunil Tallinna Lauluväljakul; Jared Leto Foto: Elina Setkina

Näitleja ja muusik Jared Leto peab kaklemist mõttetuks.

The Independent uuris 39-aastaselt staarilt, kes pea igas oma filmis raskelt vigastada või surma saab, milline on halvim kaklus, kus ta osalenud on.

«Sa annad kellelegi kere peale või saad ise peksa. Igal juhul on see nõme. Ma üritan kaklustesse mitte sattuda. Nendest ei sünni kunagi midagi head,» sõnas Leto.

Filmides nagu «Reekviem unistusele», «Kaklusklubi» ja «Sõjajumal» mänginud staar selgitas, et näitlejakarjäär ei taga edu muusikas.

«Ma ei võrdleks Thirty Seconds To Marsi ühegi teise bändi või projektiga, kuid edu sõltub enamasti sellest, kas inimesed suhestuvad muusikaga või mitte. Usun, et mõned inimesed on eksklikult arvanud, et olles edukas ühel alal, saavutavad nad edu teises. See ei käi nii. Hea võmm ei ole ilmtingimata hea pätt, eks ole? Meie oleme muusikat teinud juba väga pikka aega. Saime plaadilepingu 1998. aastal ja bändina tegutsesime juba palju varem. Oleme saavutanud teatud edu ja oleme selle üle väga tänulikud,» rääkis Leto.

Eesti fännide jaoks tuleb Leto bänd peagi üsna lähedale - Thirty Seconds To Mars esineb 2. novembril Riias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles