Winehouse vihastas fänne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse
Amy Winehouse Foto: AP / Scanpix

Amy Winehouse vihastas kolmapäeval toimunud kontserdil fänne sellega, et muutis esinemise veidraks austusavalduseks vangistatud abikaasale, Blake Fielder-Civilile.

Inglismaal, Birminghamis toimunud kontsert oli Winehouse´i esineme avalik ülesastumine alates abikaasa vahistamisest eelmisel nädalal ning esimene kontsert lauljatari Suurbritannia turneel, vahendab Femalefirst.

Fännid vilistasid Winehouse´i enne kontserdilt minema kõndimist välja, kuna tema seosetu esinemine ajas nad vihaseks ning sellele ei aidanud kaasa ka fakt, et elupõletajast neiu komberdas lavale pool tundi pärast õiget aega ning kukkus seejärel kitarristatiivi otsa.

Publiku pahameel naist siiski ei kõigutanud ning ta ähvardas pealtvaatajaid oma abikaasa vihaga.



«Las ma ütlen teile midagi. Esiteks, kui te siin vilistate, siis olete te tropid, et te üldse pileti ostsiste. Teiseks, kõik, kes vilistavad – oodake, kuni mu abikaasa välja saab,» ütles Winehouse.


Lauljatar pühendas kontserdil mitu lugu Fielder-Civilile ning lõpetas esinemise viimase loo poole peal, kukutades mikrofoni lavale ning kõndides lihtsalt minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles