Kristjan Kasearu igatseb sõjaväes kõige rohkem muusika ja naiste järele

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu
Kristjan Kasearu Foto: Helin Loik / Naisteleht

Eesti muusik Kristjan Kasearu leiab, et kõige targem on sõjavägi ära teha lõbusalt.

«Asjadest tuleb tegelikult õigesti aru saada ja asju tuleb võtta positiivselt, sest see on lihtsalt üks eluetapp, mis tuleb meil kõigil läbida ja kui seda mõelda enda jaoks raskeks ja pikaks ja keeruliseks, siis ma kujutan ette, et see on siin väga vaevaline,» seletab mees reporter.ee-le.

«Aga kui seda mõelda nii et see asi tuleb ära teha ja asi tuleb väga lõbusalt ära teha, siis ei ole tegelikult üldse nii hull.»

Laulja igatseb väga muusika ja naiste järele. «Ma arvan, et iga normaalne mees igatseb naiste järele.»

Sõjaväekarjääri peale Kasearu mõelnud pole: «Ma ikka arvan, et ma jään oma liistude juurde.»

Kuna käimas on alles baaskursused, ei ole võimalust väga ka muusikaga tegeleda. «Siin on ikka oma õpe ja muu peab ikkagi jääma sinna väljas poole tsiviilellu. Aga laulan küll jah õhtul ja siis kui sööma lähme,» seletab ta.

«Ma arvan, et uus album peaks ikkagi tegelikult tulema arvatavasti enne suve kevadel. Peale seda baaskursust ma peaks minema sinna sõjaväeorkestrisse ja ma arvan, et seal mul on päris toredalt võimalusi teha muusikat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles