Jaan Toots: Kati sära ei varjuta miski

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Toots
Jaan Toots Foto: Peeter Langovits

Laupäeval, 2. oktoobril pidas Kanal 2 oma 18. sünnipäeva, kuhu sai kutse ainult valitud seltskond. Piduliste hulgas oli ka tulevane tantsutäht Kati Toots oma ärimehest elukaaslase Jaan Tootsiga. Jaan tunnistas Buduaarile, et peab oma kaasat säravaimaks naiseks nii eraelus kui ka tantsusaates.

Särav ja õnnelik paar rääkis Buduaarile oma õnne saladusest ja sellest, mis ülesanne on kummalgi partneril selles suhtes. Jaani kohus on Katit õnnelikuna hoida ja Katil omakorda mehe ja kodu eest hoolitseda. Tundub, et nad mõlemad naudivad seda. Nende kahe õnne ja armastust on näha ka juuresolevatelt piltidelt.

Jaan peab oma kaasat säravaimaks naiseks. «Kati sära ei varjuta miski!» ütles Jaan. See kehtib nii eraelus kui tantsusaates. Jaan hoiab pöialt ja elab oma kaunile naisele kaasa igal viisil.

Kati, kes astub juba sel pühapäeval võistlustulle saates «Tantsud tähtedega», loodab oma partneri Marko Kiigajaaniga saates võimalikult kaugele jõuda. Esimese tantsuna tuleb esitada tša-tša-tša, nii et põhirõhk on sellele tantsule suunatud. Lugematud tantsuproovid ja jõupingutused edukaks esinemiseks käivad iga päev.

Selle hooaja «Tantsud tähtedega» esimesi põnevaid etteasteid saab Kanal 2 eetris näha juba pühapäeval, 9. oktoobril. Kati Toots ja Marko Kiigajaan astuvad esimeses saates üles kolmanda paarina. Pöidlad pihku!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles