Ärapanijaid pööritas ja lummas Cosmopolitani artikkel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» sirvisid Mart Juur ja Peeter Oja ajakirja Cosmopolitan, mis on tulvil elu.

Saatejuhte pööritas ja lummas artikkel «Kuus puudutust ja sõnu polegi vaja». Tegemist on hiilgava artikliga, sest cosmo-tüdruku sõnavara on enamasti piiratum kui šimpansil, mistõttu on väga oluline arendada välja need kuus puudutust.

Kui tal on halb tuju, silita õrnalt tema kukalt ja sasi ta juukseid. «Siin pole öeldud, mida teha olukorras, kus mees on kiilaspea. Juba näeme, et siin satub cosmo-tüdruk raskesse olukorda. Aga pole hullu, läheme edasi,» seletasid ärapanijad.

Kui tahad temalt vabandust paluda, nõjatu tema vastu ja pigista õrnalt ta põlve, kui mõlemad istute. «Ärge ainult liiga valustasti pigistage põlve, sest muidu võib tekkida gangreen ja jalg tuleb opereerida ülaltpoolt põlve. Pidage seda meeles.»

Kui tahad, et mees teeks midagi, mida ta teha ei viitsi, võta ta käed, suru peopesad kokku ja pane enda omad ta käte ümber. «Keeruline. Ei ole vaja käsi ümber panna, võib lihtsalt siduda. Radiaatori külge.»

Kui tahad, et ta teaks, et oled erutunud, aseta käsi tema reie siseküljele. «Reie sisekülge leiab enamasti kauplusest lihaletist. Mina eelistaks sisefileed, ausalt öeldes. Aga kui sisefileed ei ole, võite tõesti asetada käe ka reie siseküljele. Eriti oluline, kui leiate reie sisefileel üles ka g-punkti, selle järgi saate teada, kui palju peate seda lihatükki ahjus kõrvetama.»

Kui tahad talle öelda, et ta on maailma kõige šefim, patsuta tema tagumikku. «Ei ole vaja midagi öelda - annad laksu tagumikku ja poiss hüppab.»
Kui tahad talle armastust avaldada, pane käed tema põskedele. «See on väga oluline meelde jätta. Te ei pane neid käsi kuskile mujale, ei tagumikule ega sisefilee peale, vaid põskedele. Ja mitte ei topi käsi suu sisse, vaid siin mõeldakse põskede väliskülgi.»

On lahe atmosfäär...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles